Maggi: Makanan Untuk Rakyat Malaysia

Ulasan Maggi

Maggi benar-benar merupakan barang Switzerland yang dikendalikan oleh Nestle Malaysia sejak tahun 1957 untuk menawarkan makanan kegemaran rakyat Malaysia seperti perasa dan mi cepat. Maggi telah memenangi sejumlah penghargaan di bawah Nestle seperti membuat Golden dari Putra Manufacturer Honors pada tahun 2019. Maggi dihargai oleh rakyat Malaysia kerana pembuatan barang makanan halal mempunyai perancangan resepi nasi minyak yang mudah.

Apa yang Perlu Dihasilkan dari Maggi

Produk Maggi yang popular menggabungkan mi segera yang dibeli dalam pelbagai rasa seperti dada ayam dan kari. Kami juga mempunyai sos tiram dan cili api yang terkenal sebagai perasa atau meningkatkan gaya resipi. Bungkus perasa kami seperti kiub ayam dan daging lembu juga memudahkan memasak makanan. Campuran dan mi cepat kami adalah supaya anda dapat membuat makanan dengan mudah.

Resipi Go-To Quality anda

Syarikat kami menawarkan sebilangan resipi berkualiti untuk anda hasilkan dengan mudah dengan barangan Maggi. Untuk peminat fanatik, anda boleh menguji menu rendang unggas kami yang dibuat dengan enak bersama dengan perasa CukupRasa. Cuba membuat makanan dengan daging? Adunan daging lembu dan brokoli kami adalah penting – pertimbangkan untuk anda bersama dengan sentuhan lezat dalam sos tiram kami.

Maggi MY

Masak Dengan Maggi

Bantu pinggan nasi yang enak dan cepat tanpa rasa sakit dengan CukupRasa kami, seperti nasi goreng Cina kami. Kami juga menawarkan resipi lazat untuk ikan, seperti udang yang diikat dengan rasa panas dan pedas serta masam dari Campuran MAGGI Tomyum. Cuba mencari pilihan yang lebih sihat? Cubalah hidangan sayur kami seperti kangkung belacan goreng atau spesies ikan kailan masin dengan kiub ikan bilis kami.

Hidangan Antarabangsa Bersama Maggi

Hidangkan hidangan dunia di rumah dengan Maggi. Kami pastinya mempunyai resipi berkualiti Eropah seperti keju mac dan cheddar atau makanan dari Timur anda seperti goreng daging lada hitam yang dibuat daripada ramuan Maggi. Datang dengan resipi terkenal dari Jepun dengan hidangan ayam teriyaki yang cepat ini, dan masak makanan Arab dengan Nasi Arab Unggas yang dibuat menggunakan sos tomato dan kiub bekalan kami.

Makanan Unik dengan Maggi

Barang dagangan Maggi sangat terkenal di seluruh dunia sehingga orang ramai menggabungkannya dalam resipi lazat yang enak. Dalam banyak unsur di planet ini, kheer, puding susu beras India yang biasa, terdapat mi cepat Maggi di dalamnya. Selain itu, resipi makanan ringan seperti kentang goreng juga telah dicuba dengan makanan Maggi oleh tukang masak rumah.

Dapatkan Bantuan Dari Maggi

Luangkan masa dengan kualiti yang lebih tinggi dengan orang yang anda sayangi dengan mencuba helah dan petua memasak makanan. Dari mengetahui apa pasangan terbaik untuk pasta anda, menggoreng ikan seperti pakar, hingga mendapatkan hidangan yang membantu menjimatkan masa dan usaha anda, wang tunai, dan kesihatan keseluruhan, kami pasti mempunyai segalanya untuk memenuhi keperluan anda. Anda juga boleh belajar menguruskan bilik penyediaan makanan anda dengan menguraikan dapur anda dengan MAGGI.

Maggi Sebagai Keputusan Anda

Jadikan Maggi sebagai pilihan anda untuk memasak untuk penyediaan makanan yang mudah dan cepat di rumah anda sendiri. Produk dari Maggi akan menghasilkan banyak hidangan dengan teknik yang boleh digunakan sehingga anda boleh memasak dengan apa sahaja yang terdapat di pantri anda. Rangkaian hidangan kami yang besar juga dapat membantu anda keluar dari resepi nasi minyak kerana ia mungkin dapat mendorong anda untuk mendapatkan konsep penyediaan makanan.